Valpar

Går allt som vi hoppas får vi valpar i april -24 🤍

Vid intresse, maila info@violetcrowns.se så får ni fylla i en intresseanmälan 

Valp från oss

Valpen registreras i SKK, är dolda fel försäkrad, veterinärbesiktigad, ögonlyst och id-märkt samt har fått sin första vaccination när den flyttar till sitt nya hem.

 

Det är viktigt för oss att kunna följa upp och utvärdera vår avel, både fysiskt och psykiskt. Vilket innebär att vi önskar att alla valpköpare röntgar höfter och armbågar, genomför BPH eller MH samt informerar oss om beteenden som "sticker ut" eller om hunden blir sjuk, har bekymmer med klåda eller annat som är bra att veta.

 

Vi uppskattar all kontakt med våra valpköpare oavsett det är glada eller mindre glada nyheter, frågor och funderingar eller större bekymmer. Vi vill alltid finnas till hands för våra valpköpare. 

Valp från Violet Crown's

Stamtavla

Alla valpar registreras i SKK. Vi följer RAS (rasspecifik avelsstrategi) och arbetar aktivt för en god hälsa och mentalitet.

När valpen flyttar

Valpen är vid flytt veterinärbesiktigad, vaccinerad, ögonlyst och chipmärkt. Den är även doldafel försäkrad i tre år hos Agria. Ni får utöver stamtavlan med er ett valppaket med lite blandat smått och gott. 

Vi finns alltid här

Vi vill finnas tillhands för alla våra valpköpare. Vi uppskattar all kontakt, bra som dåliga nyheter, små som stora frågor eller funderingar. Vi är aldrig längre bort än ett mail, sms eller samtal.