Planerade kullar


Bernhard & Naomi

Bernhard beskrivs som en ödmjuk hane. Han är lugn och trevlig med hjärtat på rätta stället. Gjorde ett super BPH. Bernhard är utställd med flertalet placeringar och 2st reserv cert.


Naomi är en lite halvgalen tik med MYCKET energi. Hon är uppmärksam och lyhörd med stor vilja att vara tilllags. Hon gjorde ett fint BPH som finns att se på youtube. Naomi blev, endast 4 månader gammal, BIR i valpklass 4-6 månader på rasspecialen 2019. Pga rådande omständigheter har hon endast ställts två gånger officiellt, båda i starka klasser med Excellent som resultat. 


Vår förhoppning är rastypiska hundar, både mentalt och exteriört. Hundar som hänger med på det som erbjuds men också njuter av slappardagar i soffan. Då Naomi är en väldigt energisk tik bör man vara förberedd på att detta kan bli hundar som kräver lite mer av sin ägare än enbart sällskap och promenader.


Naomi och Bernhard var på dejt 17:e och 19:e januari så nu hoppas vi på valpar i slutet på Mars 💜 Vi tar inte emot fler intressanmälningar just nu. © Copyright. All Rights Reserved.