Planerade kullar

Vi tar inte emot fler intresseanmälning för valpar efter Naomi och Sir Bobby i nuläget.

Vi har 3 valpar som söker sitt föralltid hem vi söker även fodervärd åt en tik. Kontakta oss via formuläret nedan eller maila direkt till info@violetcrowns.se

Naomi 💜 Sir Bobby

Naomi var på dejt med Sir Bobby under påskhelgen. Så nu hoppas vi på tillökning veckan före midsommar 🥰


Båda är friröntgade, patella undersökta och ögonlysta ua samt L2-hga och HC clear by parents/DNA clear. Båda är friska och fria från allergier och hudproblem. 


Naomi är en lyhörd och mycket lättlärd staffe med energi som räcker för ett helt kompani. Hon ger alltid allt och är en fantastisk träningskompis. När det är dags för vila kurar hon gärna ihop sig i soffan, allra helst i husses knä.

Eftersom Naomi är det energiknippe hon är har vi sökt efter en hane som är hennes motsats.

Sir Bobby är en något lugnare stabil och trevlig kille som är helt fantastik med familjens barn.


Valparna förväntas bli utmärkta familjehundar med lite extra arbetsvilja som gladeligen följer med sin familj på alla tänkbara äventyr men även njuter av en mysig dag i soffan.Storma 💜 Mambo

Storma kommer paras med stiliga Mambo under sommaren, löper hon som förväntat kommer valparna vara leveransklara runt November 2022.


Båda är friröntgade, patella undersökta och ögonlysta ua samt L2-hga och HC clear by parents. Båda är friska och fria från allergier och hudproblem. 


Storma är en rolig och mysig staffe, hon har mycket åsikter och är inte sen med att tala om vad hon tycker om saker och ting. Hon är enligt sig själv universums mittpunkt.


Mambo är en supertrevlig kille som, precis som en staffe sig bör,älskar barn och människor i allmänhet. 


Vår förhoppning är rastypiska staffar, både mentalt och exteriört. Hundar som hänger med på det som erbjuds men också njuter av slappardagar i soffan.

Maila oss så får ni fylla i en intresseanmälan

 
 
 
Jag är intresserad av Stormas kull